Life coaching

Ostoskori

Palvelun kuvaus

Haluatko muutosta elämääsi?

Voit hyödyntää valmennusta esim. löytääksesi motivaation ja kirkastaaksesi tavoitteesi aikaansaamisen parantamiseksi, kehittääksesi kokonaisvaltaista hyvinvointiasi, parantaaksesi ihmissuhteitasi, lisätäksesi itseluottamusta tai luodaksesi mielenrauhaa elämääsi. Tai jotain muuta. Valmennus rakentuu sinun toiveidesi mukaisesti.

Valmennuksessa kartoitat nykyisen elämäntilanteesi, oivallat sinua inspiroivat tavoitteet ja rakennat askelpolun kohti haluamaasi. Valmennuksessa sinua ei neuvota, vaan erilaisten kysymysten ja harjoitusten avulla sinä itse oivallat olennaiset eteenpäin vievät asiat. Valmennuksissa kohtaamme neljä kertaa 1 – 2 viikon välein. Ensimmäiseen tapaamiseen on hyvä varata aikaa 1,5 tuntia ja seuraaviin kertoihin 1 tunti. Tapaamiset tapahtuvat netin välityksellä Zoomissa, Skypellä tai whatsap-videopuheluna. Voit myös halutessasi varata yksittäisiä tapaamisia, mutta suosittelen aloittamaan neljän kerran setillä, koska tämä on prosessi, joka ottaa oman aikansa.

Valmennuksen myötä itseluottamuksesi paranee, minäkuvasi kirkastuu ja tavoitteesi selkiytyvät. Valmennuksessa oivallat myös, miten muutos elämässäsi on mahdollista ja miten voit tehdä toiveistasi totta.

Hinta: 4 tapaamista yhteensä 300 €, kertatapaaminen 85 € ensimmäinen kerta (n. 1,5 h), 75 € seuraavat kerrat (n. 1 h)

Maksutavoiksi käyvät verkkomaksu verkkokaupan kautta ostettuna, lasku sekä Smartum, ePassi, EazyBreak, Virike-etu tai Tyky-setelit. Tapaamissarjan voi myös maksaa 1-4 erässä.

Ilmoittaudu mukaan valitsemalla itsellesi sopiva aika varauskalenterista, johon pääset tästä.

Hintatiedot

75.00300.00

Poista