Kotitreenit

Ostoskori

Palvelun kuvaus

Haluatko treenata kotona oman kehonpainolla silloin kun sinulle parhaiten sopii? Haluatko kehittää lihaskuntoa, liikkuvuutta ja tukilihaksiston kuntoa ammattilaisen laatiman nousujohteisen treeniohjelman avulla? Nyt sinulla on mahdollisuus treenata myös kotona Nettitreenin monipuolisessa Kotitreenivalmennuksessa!

Nettitreenin kotitreenivalmennus kestää kahdeksan viikkoa, jonka aikana saat viikoittain harjoitukset kirjallisina ohjeina sekä videoituina virtuaalitunteina valmennussivustollamme. Treeniohjelmassa pääpaino on perustuksissa eli vahvan tukilihaksiston ja liikkuvuuden rakentamisessa, jonka päälle on turvallista lähteä kehittämään voimaominaisuuksia ja lihaskestävyyttä. Tällä tavoin pysyt terveenä ja kunto nousee ilman loukkaantumisia. Jokaisesta treenistä on valittavissa useita eri liikevariaatioita, joista voit valita kuntotasoosi sopivan vaihtoehdon. Valmentajamme on myös käytettävissä koko valmennuksen ajan. Näiden treenien avulla saat samalla avattua ja vahvistettua kroppaasi, jolloin muutkin arjen toiminnot sujuvat mukavammin. Valmennus sisältää kaiken kaikkiaan 22 erilaista kehonpainotreeniohjelmaa ja sivusto pysyy käytössäsi rajattoman ajan, joten voit halutessasi käyttää valmennukseen juuri sen ajan, jonka itse tarvitset.

Mikäli haluat kehittää kuntoasi vaikka omasta olohuoneesta käsin, ilmoittaudu mukaan Nettitreenin kotitreenivalmennukseen. Kun olet lunastanut valmennuksen, saat kirjautumistiedot ladattavana tiedostona. Tallenna tiedosto laitteellesi ennen sivuston sulkemista. Tiedosto lähetetään sinulle myös sähköpostitse tilausvahvistuksen mukana.

 

 

Hintatiedot

59.00