Henkilökohtainen valmennus

Ostoskori

Palvelun kuvaus

Tykkäätkö treenata salilla, mutta tavoitteellisuus tai suunnitelmallisuus ehkä uupuu? Silloin henkilökohtainen valmennus on varmasti sinun juttusi. Me hoidamme jatkossa suunnittelemisen sekä treeni- ja ravinto-ohjelmien säännöllisen päivittämisen. Näin ollen sinä saat keskittyä tulosten tahkomiseen. Henkilökohtaisessa valmennuksessa pureudutaan paljon pintaa syvemmälle, ja sitä kautta tulosten saaminen on väistämätöntä.

Henkilökohtainen valmennus pitää sisällään mm:

  • Treeni- ja ravinto-ohjelmat (myös mahdolliset päivitykset).
  • 4 viikon välein pidettävät 30-60min seurantapalaverit, sekä viikoittaisen yhteydenpidon. Säännöllisellä yhteydenpidolla voimme jatkuvasti seurata kehitystäsi, sekä pystymme reagoimaan mahdollisiin ongelmakohtiin nopeasti.
  • Mahdollisuuden olla valmentajaasi yhteydessä 24/7 periaatteella. Sinua valmentaa sama valmentaja koko valmennuksesi ajan, jonka aikana syntyy vahva ja kestävä valmennussuhde.
  • Kattavat infot eri aiheista sekä tekniikkaopetusta. Blogitekstejä tulee viikoittain eri aiheisiin liittyen (treeniin, ruokailuun, palautumiseen yms). Lisäksi käydään paljon liikkeitä lävitse ja niissä esiintyviä yleisiä virheitä. Tulosten lisäksi opit valmennuksen aikana valtavan paljon treenaamisesta sekä ravinnosta.
  • Sinua valmennetaan kokonaisuudessa kiinteällä jaksomaksulla (85€ /4vk jakso) ja mitään muuta maksua sinulle ei valmennuksen aikana koskaan synny. Myös ohjelmien päivittämiset kuuluvat jakson aikana valmennuksen hintaan. Lisäksi jakso vaihtuu vasta, kun saat 4 ehjää treeniviikkoa täyteen. Jos siis flunssa iskee kesken 4vk treenijakson ja et voi 2vk treenata, siirretään myös jakson vaihtumista 2vk myöhemmäksi.

Suosittelemme katsomaan usein kysytyt kysymykset täältä, niin saat paljon vastauksia liittyen henkilökohtaiseen valmennukseen. Mikäli et saanut vastauksia ukk-palstalta, niin laitathan sähköpostia osoitteeseen info@nettitreeni.com tai soita 0400 367876.

Hintatiedot

85.00