Ruokapäiväkirja-analyysi

Ostoskori

Palvelun kuvaus

Ruokapäiväkirja on loistava tapa hahmottaa miten ruokailut sujuvat ja missä on mahdollisesti vika jos esim rasva ei pala tai arjessa ei meinaa jaksaa. Ruokapäiväkirja-analyysi menee siten, että pidät ruokapäiväkirjaa 3 päivää lomakkeemme avulla, jonka jälkeen pidät n. 30 min mittaisen palaverin valmentajamme kanssa jossa käydään päiväkirja lävitse ja katsotaan yhdessä mitä tulee muuttaa ja ennen kaikkea tarkastetaan miten ruokailut riittävät kulutukseesi nähden. Ennen kuin aloitat päiväkirjan täyttämisen on hyvä miettiä muutamia tärkeitä pointteja.

  1. Älä muuta mitään ruokailuissasi. Jos tahdot rehellisiä vastauksia ruokailuistasi, syö päiväkirjan täyttämisen ajan normaalisti. Silloin tulos on totuudenmukainen eikä hetken skarppaus.
  2. Älä mieti liikaa äläkä syyllistä itseäsi, jos päivät eivät mene mielestäsi nappiin. Muutokset tehdään vasta myöhemmin.
  3. Jos mietit päiväkirjan täyttämistä vaan toimenpiteenä, se ei tuo mukanaan muutoksia. Jos taas mietit jo alussa tekevän sen avulla elämäntapamuutoksia, olet oikeilla jäljillä.
  4. Ole rehellinen meille ja ennen kaikkea itsellesi. Täytä päiväkirja rehellisesti äläkä jätä mitään pois tai lisää.

Täytä ravintopäiväkirja ensin vaikka word-tiedostoon jonka löydät alapuolelta. Sen jälkeen voit täyttää samat asiat lomakkeeseen kopioimalla. Voit myös lähettää täyttämäsi päiväkirjan osoitteeseen info@nettitreeni.com, niin tällöin sinun ei tarvitse täyttää lomaketta erikseen.

MUISTA varata aika kalenterista lomakkeen täyttämisen jälkeen. Palaverissa käydään ravintopäiväkirjasi lävitse ja katsotaan missä mennään oikein ja missä ei.  Palaveriin on hyvä varata 20-30min aikaa ja se pidetään puhelimessa varaamallasi ajankohtana. Kalenterin löydät oikealta ylhäältä Varauskalenteri kohdasta.

Ruokapäiväkirja-Pohja

 

Hintatiedot

59.00