Ajanvaraus – Life coaching

Ostoskori

Haluatko muutosta elämääsi?

Voit hyödyntää valmennusta esim. kehittääksesi kokonaisvaltaista hyvinvointiasi, parantaaksesi ihmissuhteitasi, lisätäksesi itseluottamusta
tai luodaksesi mielenrauhaa elämääsi. Tai jotain muuta. Valmennus rakentuu sinun toiveidesi mukaisesti.

Valmennuksessa kartoitat nykyisen elämäntilanteesi, oivallat sinua inspiroivat tavoitteet ja rakennat askelpolun kohti haluamaasi. Valmennuksessa sinua ei neuvota, vaan erilaisten kysymysten ja harjoitusten avulla sinä itse oivallat olennaiset eteenpäin vievät asiat. Ensimmäiseen tapaamiseen on hyvä varata aikaa 1,5 tuntia ja seuraaviin kertoihin 1 tunti. Tapaamiset tapahtuvat netin välityksellä Zoomissa, Teamsissa tai whatsap-videopuheluna.

Valmennuksen myötä itseluottamuksesi paranee, minäkuvasi kirkastuu ja tavoitteesi selkiytyvät. Valmennuksessa oivallat myös, miten muutos elämässäsi on mahdollista ja miten voit tehdä toiveistasi totta.

Hinta: 4 tapaamista yhteensä 300 €, kertatapaaminen 85 € ensimmäinen kerta (n. 1,5 h), 75 € seuraavat kerrat (n. 1 h)

Voit hyödyntää valmennukseen Smartumia, ePassia, EazyBreak, Virike-etua tai Tyky-seteleitä. Tapaamissarjan voi myös maksaa 1-4 erässä.

Ilmoittaudu mukaan valitsemalla itsellesi sopiva aika varauskalenterista sekä täyttämällä laskutustiedot alla olevaan lomakkeeseen.

HUOM! Merkitsethän varaamasi ajan kalenteriisi ylös. Mikäli et pääsekään sovittuun tapaamiseen, ilmoitathan esteestä mahdollisimman pian joko puhelimitse numeroon 040-504 8006 tai sähköpostitse eija@nettitreeni.com. Teemme paljon kuntosalivalmennuksia iltaisin, jonka vuoksi valmennusaikoja klo. 16.00 jälkeen on tarjolla rajallisesti. Mikäli tarvitset valmennuksen sellaiselle ajalle joita kalenterissa ei ole, niin laitathan sähköpostia eija@nettitreeni.com, niin sovitaan aika sitä kautta valmennukselle eri ajankohdalle. Ilta-aikojen hintaan lisätään 10 € iltalisä.

Ohjeet

  • Täytä tiedot laskutustiedot-lomakkeelle ja paina “Lähetä”
  • Valitse haluamasi päivä kalenterista
  • Valitse haluamasi ajankohta
  • Täytä tiedot varauslomakkeelle
  • Lähetä varaus

Laskutustiedot

Hyväkuntoinen ihminen tummalla taustalla

Treenivinkit ammattilaisilta

Treenivinkit Lue nyt Blogit