Ajanvaraus – Hieronta

Ostoskori

Täältä pääset helposti varaamaan ajan hierontaan.

Varaa aikaa hierontaan 1 tunti. Ensimmäisellä kerralla käymme alkuun asioita lävitse kehosi tilasta n. 10-15min. Näin varmistamme, että saadaan apua sinne mihin sitä eniten tarvitaan. Hieronta aika n. 45min ensimmäisellä sekä jatko kerroilla.

Hieronta tapahtuu osoitteessa Saarijärventie 112, 40270 Jyväskylä. Mikäli tulet autolla voit jättää sen kuvassa näkyvällä tavalla autotallin eteen. Mikäli tulet bussilla, pysäkki on aivan tien toisella puolella. Hierontatilaan pääset autotallin perällä olevasta toisesta ovesta, jossa lukee hieronta. Alapuolelta löydät varauskalenterin sekä kuvan tieltä otettuna, niin löydät perille.

HUOM! Mikäli sinulle tulee varaukseesi muutoksia, sitä pitää siirtää tai perua ota yhteyttä numeroon 0400-367876. Sivujen kautta voi ainoastaan varata aikoja, ei perua.

Tulethan hierontaan aina ajallaan, eli ei aikaisemmin vaikkakin se kohteliasta on. Hieronnat voivat olla peräkkäin tai pienellä tauolla, niin aikaisemmin tulemisesta ei ole hyötyä ja varsinkaan kun ei ole tilaa missä odottaa.

Hierontakalenterissa on pätkiä milloin ei ole aikoja saatavilla, koska olen silloin mm-ralleissa töissä. Loppuvuoden rallien tuomat tauot näet alapuolelta.

Suomi, 27.9 – 5.10, Espanja 11.10 – 22.10, Japani 5.11 – 19.11.

HUOM! Puolisoni aloittaa 23.8.2021 vuoden mittaisen koulun mikä tapahtuu ilta opiskeluina. Sen vuoksi kalenterissa ei ole klo. 16.00 jälkeisiä aikoja hetkeen, koska joudun huolehtimaan kolmesta lapsestamme arki-illat kun olen Suomessa. Jos siis tarvitset aikaa klo. 16.00 jälkeen soitathan tai laita viestiä 0400 367 876.

Ohjeet

  • Valitse haluamasi päivä
  • Valitse haluamasi ajankohta
  • Täytä tiedot
  • Lähetä varaus
Näkymä tieltä josta käännytään pihaan. Hierontaan tullessa tule sisään tallin oikean puoleisen sivun toisesta ovesta.
Hyväkuntoinen ihminen tummalla taustalla

Treenivinkit ammattilaisilta

Treenivinkit Lue nyt Blogit