Täältä löydät vastaukset useimpiin kysyttyihin kysymyksiin. Mikäli sinulle herää vielä kysymys, johon vastausta ei alapuolelta löydy, niin laitathat sähköpostia osoitteeseen info@nettitreeni.com

Tuleeko minun rekisteröityä sivustolle?

Käyttäjäksi rekisteröityminen tapahtuu automaattisesti tuotteen tilaamisen yhteydessä.  Rekisteröityminen ei velvoita sinua mihinkään. Erikoistuote-kategorian treeniohjelmat ilmestyvät näkyviin sivuillemme heti tilauksen jälkeen, jolloinka voit tarkastella treeniohjelmakokonaisuuttasi milloin vain kirjautumalla sisään sivuillemme.

Miten tilaan ja maksan tuotteet?

Kaikki tuotteet tilataan verkkokaupasta ostoskorin kautta ja tuotteen maksaminen tapahtuu suoraan tilaamisen yhteydessä. Kaikki tuotteemme ovat kertaostoksia eivätkä näin ollen sitouta sinua mihinkään. Maksaminen tapahtuu kertamaksulla pankkitunnuksilla tai osissa Klarnan -osamaksupalvelun avulla.

Milloin saan tuotteeni?

Kaikki henkilökohtaisesti rakennetut treeni- ja ravinto-ohjelmat toimitetaan suoraan ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen 5 arkipäivän sisällä tilauksesta. Erikoistuote –kategorian tuotteiden treeniohjelmat ilmestyvät Nettitreenin sivuille automaattisesti heti tilauksen jälkeen, jolloin voit tarkastella ohjelmia kirjautumalla sisään sivuillemme. Mikäli tilaat erikoistuotteen, johon kuuluu myös ravinto-ohjelma, toimitetaan se ilmoittamaasi sähköpostiin erikseen normaalin toimitusajan mukaisesti. Kaikilla henkilökohtaisesti rakennettavilla treeni- ja ravinto-ohjelmilla on 1-5 arkipäivän toimitusaika, ja ohjelmat saatetaan toimittaa eri päivinä.

Miten treeni- ja ravinto-ohjelmani rakennetaan?

Kaikki henkilökohtaisesti rakennetut treeni- ja ravinto-ohjelmat laaditaan täytetyn lomakkeen perusteella, joka tulee täyttää tilaamisen yhteydessä (poislukien erikoistuotteet, jolloin täytetään tarvittaessa vain ravinto-ohjelmalomake). 

Tilattuasi henkilökohtaisen treeni- tai ravinto-ohjelman, otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse saman päivän tai viimeistään seuraavan päivän aikana. Sähköpostissa kysymme ajankohtaa milloin sinulle voisi soittaa. Soitamme sinulle sovittuna ajankohtana tulevasta ohjelmakokonaisuudestasi ja selvitämme vielä hieman lisää tilannettasi, tavoitteitasi sekä lähtötilannettasi. Mikäli lomakkeessasi on jotain mihin haluamme tarkennusta, selvitämme nämä myös puhelimessa. Näin pystymme palvelemaan sinua vieläkin henkilökohtaisemmin. Mikäli et näe tarvetta soittamiselle ennen ohjelmien rakentamisen aloittamista, niin soitto ei ole pakollinen.

Erikoistuote kategorian tuotteet aukeavat automaattisesti sivuillemme heti tilauksen jälkeen.

Miten usein treeniohjelma vaihtuu paketeissa?

Treeniohjelmat vaihtuva 5-6 viikon välein. Olemme sinuun yhteydessä ennen ensimmäistä treeniohjelmaa, jotta saadaan pakettisi heti alusta saakka tähtäämään kohti tavoitteitasi. Tämän jälkeen ohjelmat vaihtuvat aina 5-6 viikon välein. Huomioithan, että treeniohjelma vaihtuu sillioin vasta kun sinä itse olet saanut 5-6 viikkoa ohjelmaa tehtyä. Eli ohjelma ei vaihdu automaattisesti 5-6 viikon välein kalenterin mukaan. Olemme aina sinuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse ennen ohjelman vaihtumista, jotta pystymme ottamaan toiveesi huomioon aina seuraavassa / seuraavissa ohjelmissasi.

Mitä jos loukkaannun treeniohjelmapaketin aikana?

Treeniohjelmat vaihtuvat vasta kun olet saanut 5-6 viikkoa täyteen. Eli mikäli loukkaannut paketin aikana tai et töiden, motivaation tai muun syyn takia saa ehjiä viikkoja täyteen, niin odotamme uuden ohjelman rakentamista niin kauan kunnes viikot tulevat täyteen. Eli yhtään treeniohjelmaa et voi menettää, vaikka tulisikin taukoa paketin aikana.

Miten treeniohjelmat muuttuvat paketin aikana?

Pyrimme tuomaan jokaisessa treeniohjelmassa aina uusia elementtejä sekä liikkeitä, jotta motivaatio sekä lihasärsyke pysyy maksimaallisella tasolla koko paketin ajan. Rakennamme aina yhden ohjelman kerrallaan, jotta pystymme ottamaan huomioon myös sinun toiveesi koskien tulevia treeniohjelmia paketin aikana. Pidämme kaikki tiedot ylhäällä mitä kanssasi keskustelemme paketin aikana puhelimessa tai sähköpostitse. Eli jos tilaat esimerkiksi 4 kpl:een paketin ja ensimmäisessä treeniohjelmassa on jokin liike mikä salillasi ei onnistu, niin ei tätä kyseistä liikettä tule ohjelmiisi jatkossa, mikäli et sitä itse sitä sinne tahdo taas ottaa.

Tuleeko minun syödä pelkästään rahkaa ja reajuustoa ravinto-ohjelmassa?

Meidän rakentamassamme ravinto-ohjelmassa sinulla on aina 4-6 vaihtoehtoa hiilihydraateille sekä proteiinille. Ohjelmassa on lähes kaikki terveelliset ja järkevät vaihtoehdot, jotka löydät perus ruokakaupasta. Näin ollen sinun ei tarvitse syödä rahkaa ja raejuustoa joka päivä. Voit valita ohjelman eri vaihtoehdoista sen mikä silläkin hetkellä maistuu parhaiten. Vaihtoehtoja vaihtelemalla pidät myös oman aineenvaihduntasi hyvin käytössä.

Onko ravinto-ohjelma pelkkää proteiinin syömistä?

Tavallinen treenaaja ei pysty hyödyntämään määräänsä enempää proteiinia painoonsa nähden. Sen vuoksi emme laita ohjelmiin ”liikaa” proteiinia, koska kaikki ylimääräinen proteiinia tarttuu lopulta sinuun rasvaksi.

Kuinka pitkään voin noudattaa samaa ravinto-ohjelmaa?

Emme rakenna yhtään diettejä vaan pyrimme pysyviin elämäntapa muutoksiin sekä kestäviin tuloksiin. Näihin ei dieteillä päästä, koska kukaan ihminen ei pysty diettaamaan pitkään. Meidän rakentamaamme ravinto-ohjelmaa pysty noudattamaan vuosia. Tai lähes niin kauan kuin lomakkeessasi ilmoittamasi treenimäärä / työ pysyy samana. Ravinto-ohjelmaa tulee päivittää vasta kun painosi muuttuu radikaalisti tai treenimäärissäsi / työsi fyysisessä rasittavuudessa tapahtuu radikaalisia muutoksia.