uusi-banneri

Ravinto-ohjelma + Henkilökohtainen treeniohjelma 1-6 kpl

39.00€149.00€

Pyyhi valitut
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa. Osasto: .

Tuotekuvaus

Käytkö kuntosalilla ahkerasti mutta haluttua tulosta ei tule? Tai onko tähtäimessäsi aloittaa uusi liikunnallisempi elämäntapa kuntosaliharjoittelun avulla, muttet tiedä, mitä sinun tulisi kuntosalilla tehdä? Tähtäimessä ryhdikkäämpi olemus, painonpudotus tai -lisäys, kiinteämpi kroppa tai parempi lihasvoima, mutta miten niihin päästään? Oli treenitavoitteesi mikä tahansa, me autamme sinua saavuttamaan sen henkilökohtaisesti laadittavien ohjelmakokonaisuuksien avulla!

Tämä henkilökohtaisesti laadittava tuotekokonaisuus sisältää kuntosaliohjelmat sekä ravinto-ohjelman, jotka laaditaan aina sinun liikuntatavoitteidesi mukaan täytetyn lomakkeen perusteella. Ylävalikosta voit valita haluamasi kuntosaliohjelmapaketin keston aina 1-6* ohjelman välillä, jonka aikana autamme sinua  matkalla kohti tavoitteitasi. Paketin ajan sinulla on käytössäsi myös valmennustiimin tuki, joten voit halutessasi olla yhteydessä valmennutiimiin milloin vain treenijaksosi aikana. Annamme tarvittaessa neuvoja ja opastusta liikkeiden toteutukseen sähköpostitse tai puhelimitse, jotta voit noudattaa kuntosaliohjelmaasi itsenäisesti mahdollisimman tehokkaasti ja turvallisesti.

Valmennusperiaatteenamme on auttaa asiakkaitamme saavuttamaan pysyviä tuloksia pikadieettien tai bulkkausohjelmien sijaan, ja saavuttaa tuloksien ohella terveellisestä ruokavaliosta myös pysyvä elämäntapa. Ravinto-ohjelmia laatiessamme suosimme monipuolisia raaka-ainevaihtoehtoja, joiden avulla pystyt muuttamaan ateriakokonaisuuksia, ja ruokavaliostasi tulee vaihteleva ja monipuolinen. Näin uusi elämäntapa on helpompi sovittaa omaan arkeesi. Ravinto-ohjelmat suunnitellaan aina sinun tavoitteidesi mukaiseksi, ja sitä laatiessamme otamme  huomioon myös mahdolliset allergiat ja eettiset arvot. (esim. laktoositon, maidoton, gluteeniton, kasvisruokavalio).

Miksi siis tyytyä yleisiin ohjeisiin, kun voit tilata henkilökohtaiset ohjelmat juuri meiltä?

Tämä paketti sisältää:
– Henkilökohtaisesti laadittavat kuntosaliohjelmat haluamasi päivitysmäärän mukaan 5 viikon välein.
– Henkilökohtaisen, vaihtoehtoja sisältävän ravinto-ohjelman.
– Valmennustiimin puhelimitse tehtävän alkukartoituksen, jolloin saamme mahdollisimman hyvän kuvan lähtötilanteestasi ja tavoitteestasi.
–  Halutessasi valmennustiimin puhelinkontaktointi myös aina ohjelmien vaihtuessa.
– Mahdollisuuden olla yhteydessä valmennustiimiin milloin vain ohjelmakokonaisuutesi aikana sähköpostitse tai puhelimitse.

(*Kuntosaliohjelmapaketin kesto riippuu ohjelmapäivitysten määrästä. Esim. 3 kpl paketti sisältää 3 erilaista kuntosaliohjelmaa, jotka toimitetaan sinulle yksitellen 5 viikon välein, joten esim. 3kpl ohjelmapaketin kesto on 15vk. Olemme sinuun yhteydessä aina noin viikkoa ennen kuntosaliohjelmien vaihtumista, jolloin tarkastellaan edellisen ohjelman toteutusta. Mikäli et ole varma, minkä pituinen ohjelmakokonaisuus sinulle sopii, autamme sinua mielellämme löytämään tavoitteeseesi sopivan kokonaisuuden.)

TILAUS & TOIMITUS

–  Valitse ylävalikosta haluamasi kuntosaliohjelmien kappalemäärä. Ravinto-ohjelma sisältyy paketin hintaan, joten kokonaisuuden hinta määräytyy haluamiesi ohjelmapäivitysten mukaan.
–  Lisää tuote ostoskoriin ja maksa ostoksesi haluamallasi maksutavalla. (Paytrail verkkomaksu tai luottokortti, Klarna -lasku tai tili)
– Tilauksen jälkeen täytä treeni – ja ravinto-ohjelmalomake mahdollisimman huolellisesti. Treeni -ja ravinto-ohjelmalomakkeen löydät sivujen ”Lomakkeet” -kohdasta. Sekä treeni -että ravinto-ohjelmat toimitetaan ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen 5 arkipäivän kuluessa lomakkeen täyttämisestä.
– Jatkossa ohjelmapäivitykset tulevat automaattisesti sähköpostiisi valitsemasi päivitysvälin mukaan ja olemme sinuun yhteydessä sähköpostitse ennen ohjelmien vaihtumista, jolloin tarkastelemme yhdessä siihenastista kehitystä ja tavoitteiden täyttymistä.

Mikäli sinulla on kysyttävää treeniohjelmista, niin laita sähköpostia osoitteeseen info@nettitreeni.com.

1 arvio tuotteelle Ravinto-ohjelma + Henkilökohtainen treeniohjelma 1-6 kpl

  1. :

    Ostin 3kpl:een treeniohjelmapaketin huhtikuussa ja nyt ollaan saatu eka projekti päätökseen. Ei voi kun kehua ja ihmetellä, että tälläistäkin asiakaspalvelua saa vielä tänä päivänä. Aina ohjelmien vaihtumisen yhteydessä soitettiin ja kysyttiin toiveita ohjelmiin. Ohjelmista tuli juuri sellaisia aina kuin toivoin! Ei voi muuta kuin suositella, me like it! :)

Lisää arvio