3-palsta-bannerit-uusittu-korsetti

Korsettitreeni

29.00€

Korsettitreeni on pelkästään keskivartalon treenaamiseen keskittyvä treeniohjelma. Sen avulla jokainen voi saavuttaa tiukan vatsan, ja vahvan selän. Korsettitreeniin kuuluu kuukauden aikana 16 kovaa keskivartalotreeniä, jotka tulevat näkyviin Nettitreenin sivuille heti tilauksen jälkeen.

Pyyhi valitut
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa. Osasto: .

Tuotekuvaus

Korsettitreeni on pelkästään keskivartalon treenaamiseen keskittyvä treeniohjelmapaketti, jonka avulla jokainen voi saavuttaa tiukemman vatsan ja vahvemman selän. Korsettitreenipakettiin kuuluu 16 kovaa ja erilaista keskivartalotreeniä, jotka on suunniteltu tehtäväksi erillisinä harjoituksina muiden harjoitusten oheen, joten mikäli keskivartalosi kaipaa erityistä vahvistusta, kannattaa tämä paketti  liittää nykyisten treeniesi yhteyteen. Jokainen treeni on kestoltaan 15 – 20 min, joten näitä harjoituksia on helppo yhdistää esim. lenkkeilyn tai kuntosalitreenien oheen. Vahva keskivartalo on kaiken perusta, joten sen treenaamisesta ei kannata lipsua!

Ylävalikosta voit valita joko täysin kotona suoritettavat treenit tai salitreenin oheen tehtävät harjoitteet.

TILAUS & TOIMITUS

– Valitse ylävalikosta, haluatko tilata kotona vai salilla tehtävät treenit.
– Maksa ostoksesi turvallisesti verkkopankkitunnuksillasi.
– Tilauksen jälkeen treeniohjelmat aukeavat Nettitreenin sivuille automaattisesti. Tarkastellaksesi treeniohjelmia sinun tulee kirjautua sisään sivuillemme. Meneillään olevat pakettisi löydät ”Omat sivut” -kohdasta. Käyttäjätietojen rekisteröiminen tapahtuu tilaamisen yhteydessä. 

Mikäli sinulla on kysyttävää treeniohjelmista, niin laita sähköpostia osoitteeseen info@nettitreeni.com

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio tuotteelle “Korsettitreeni”