ass-challenge-uusi-banneri

Ass Challenge 2kk

39.00€69.00€

Pyyhi valitut
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa. Osasto: .

Tuotekuvaus

Ass Challenge on erityisesti naisille suunnattu, pakaroihin sekä jalkoihin keskittyvä tehokas ohjelmakokonaisuus, joka kestää 8 viikkoa. Treenien erityiskohteena on naisille tyypillinen ongelma-alue eli alakroppa, mutta ohjelmissa käydään monipuolisesti läpi kaikki lihasryhmät. Tehotreenin tavoitteena on saavuttaa kiinteämmät jalat ja pakarat polttamalla rasvaa ja lisäämällä lihasmassaa kokonaisvaltaisesti, joten paketti sopii erinomaisesti sinulle, jos koet alakropan kehityksen pysähtyneen tai kaipaat enemmän lihaserottuvuutta. Ohjeita tunnollisesti noudattamalla saat varmasti tuloksia aikaan!

Jokaiselle viikolle tulee vaihtuvat treeniohjelmat salille. Olemme laatineet kuntosaliohjelmia varten selkeät kuvalliset ohjeistukset, jossa kerromme liikkeiden suoritustekniikat ja toistomäärät eri viikoille. Selkeän viikko-ohjelman ansiosta sinun on helppo noudattaa ohjelmaa, ja kuvallisista ohjeista saat opastusta liikkeiden oikeaoppiseen suorittamiseen. Selkeän ohjeistuksen ansiosta Ass Challenge sopii siis kaikille enemmän tai vähemmän kokeneille treenaajille. Kuntosaliharjotuksia tulee jokaiselle viikolle neljä. Ass Challenge kestää 8 viikkoa.

Huom! Mikäli haluat saavuttaa parhaat mahdolliset tulokset, Nettitreenin tiimi suosittelee, että valitset pakettiin mukaan henkilökohtaisen ravinto-ohjelman.

Ravinto-ohjelma sisältää useampia raaka-ainevaihtoehtoja päivän aterioille. Sen avulla pystyt muuttamaan ateriakokonaisuuksia, ja ruokavaliostasi tulee vaihteleva, monipuolinen ja omaan arkeesi sopiva. Ravinto-ohjelmat rakennetaan paketista riippumatta aina henkilökohtaisesti ja  suunnitellaan sinun tavoitteiden mukaiseksi, ja ravinto-ohjelmia rakentaessamme otamme huomioon mm. mahdolliset allergiat ja eettiset arvot (esim. kasvisruokavalio). Nettitreenin valmennustiimi suosii terveellisiä perusruokia, joten ravinto-ohjelmien raaka-aineet löytyvät tavallisista ruokakaupoista.

Treeniohjelmakokonaisuus aukeaa nettisivuillemme heti tilauksen jälkeen Omat Tiedot -osioon. Ravinto-ohjelma rakennetaan täytetyn ravinto-ohjelmalomakkeen perusteella. Lomakkeen löydät nettisivujen ylävalikon ”Lomakkeet” kohdasta. Lähetämme ravinto-ohjelman tilaajan sähköpostiin 5 arkipäivän kuluessa.

Jos sinulla on joku treeniohjelmapaketti menossa ja haluat vetää Ass Challengen välissä, niin voimme laittaa menossa olevan pakettisi tauolle ja jatkat sitä normaalisti Ass Challengen jälkeen.

Mikäli sinulla on kysyttävää Ass Challengesta, niin laitathan sähköpostia osoitteeseen info@nettitreeni.com.

1 arvio tuotteelle Ass Challenge 2kk

  1. :

    Ensimmäiset kaksi viikkoa takana ja pingviini -kävelyä ollut pari viikkoa! HUH! Suosittelen!

Lisää arvio