lopullinen-arms-challenge-2016

Arms Challenge Treeniohjelmat, 2kk

39.00€69.00€

Pyyhi valitut
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa. Osasto: .

Tuotekuvaus

Nyt on aika hankkia vahvat ja näyttävät käsivarret!

Arms Challenge on kahden kuukauden ajanjaksolle suunniteltu, yläkroppaan painottuva tehotreenipaketti, jonka aikana tullaan viemään yläkroppaan painottuvat treenit aivan uudelle tasolle. Tämä ohjelmakokonaisuus on suunniteltu erityisesti sinulle, mikäli tavoitteenasi on kasvattaa ylävartalon lihaksiston voimatasoja kroppaa kiinteyttäen, jalkoja kuitenkaan unohtamatta. Jos siis käsivarsien treenien kehitys junnaa paikallaan, Arms Challengen aikana hankitaan kadehdittavammat haukkarit ja muokataan alleista kiinteämmät ojentajat!

Arm Challenge -paketti sisältää:

– 2-3 viikon välein vaihtuvat kuntosaliharjoitukset, joista valittavanasi on erikseen miehille ja naisille suunnatut kokonaisuudet. Paketin toteutus on suunniteltu 2 kuukauden jaksolle ja kuntosaliharjoituksia on viikottain 4.
– Selkeät, kuvalliset ohjeet sekä kattavan infon kuntosaliharjoituksien toteuttamiseen.
– Valmennustiimin tuen; Sinulla on mahdollisuus olla yhteydessä valmennustiimiin sähköpostitse milloin vain jakson aikana, mikäli kaipaat lisäopastusta ohjelmakokonaisuuden noudattamiseen tai esim. korvaavia liikkeitä.
– Lisämaksusta pakettiin  voi liittää myös henkilökohtaisesti laadittavan ravinto-ohjelman edulliseen pakettihintaan, joka räätälöidään tukemaan sinun treenitavoitteitasi.

Huom! Mikäli haluat saavuttaa parhaat mahdolliset tulokset jakson aikana, Nettitreenin tiimi suosittelee Arm Challengeen yhdistettäväksi myös henkilökohtaisen ravinto-ohjelman.

Kuvalliset treeniohjelmat ilmestyvät automaattisesti Nettitreenin sivuille heti tilauksen jälkeen.

Tilaus & Toimitus

Ennen tuotteen lisäämistä ostoskoriin, valitse valikosta sukupuolesi ja haluatko liittää pakettiin myös henkilökohtaisen ravinto-ohjelman. Ravinto-ohjelma on mahdollista liittää tähän kokonaisuuteen edulliseen pakettihintaan. (Ravinto-ohjelman hinta erikseen ostettuna 59€)
– Maksa ostoksesi turvallisesti verkkopankkitunnuksillasi.
– Tilauksen jälkeen treeniohjelmat aukeavat Nettitreenin sivuille automaattisesti. Tarkastellaksesi treeniohjelmia sinun tulee kirjautua sisään sivuillemme. Meneillään olevat pakettisi löydät ”Omat sivut” -kohdasta. Käyttäjätietojen rekisteröiminen tapahtuu tilaamisen yhteydessä. 
– Mikäli pakettiin liitetään myös ravinto-ohjelma, täytä ravinto-ohjelmalomake heti tilauksen jälkeen. Ravinto-ohjelma toimitetaan ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen 5 arkipäivän kuluessa lomakkeen täyttämisestä.

Mikäli sinulla on kysyttävää Arms Challengesta, niin laita sähköpostia osoitteeseen info@nettitreeni.com.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio tuotteelle “Arms Challenge Treeniohjelmat, 2kk”