Patteritreeniä Kansi – kopio

Patteritreenit 3kk

49.00€

Osasto: .

Tuotekuvaus

Patteritreenaaminen on todella tehokas ja monipuolinen vaihtoehto tavallisten ja samanlaisten treeniohjelmien sijaan. Patteritreeneissä treenaat todella monta eri lihasryhmää saman treenin aikana. Patteritreenaaminen perustuu siihen, että teet monta liikettä putkeen ilman taukoja. Näin sinun ei tarvitse odotella salilla, vaan saat koko ajan painaa täysillä. Patteritreenit polttavat todella hyvin rasvaa, parantavat aerobista kuntoa sekä lihaskestävyyttä. Lisäksi patteritreenit kestävät ainoastaan 30min- 45min, eli salilla ei tarvitse viettää tunti tolkulla aikaa ja silti saat uskomattoman hyviä tuloksia.

Paketti sisältää:

–  Vaihtuvan kuntosaliohjelmakokonaisuuden aina 4 viikon välein. (sis. selkeät ja kuvalliset ohjeet kuntosalitreeneihin sekä valmennustiimin vinkkejä onnistumisen tueksi)
– Mahdollisuuden olla yhteydessä valmennustiimiin sähköpostitse/puhelimitse milloin vain jakson aikana.
– Kokonaisuus suunniteltu 12vk ajalle.

Kokonaisvaltaiset ohjelmat on suunniteltu siten, että ne tukevat erityisesti rasvanpolttoa sekä lihaskestävyyden kehittymistä. Mikäli ohjelmissa on liikkeitä tai laitteita, joita et pysty tekemään, korvaamme uudet liikkeet ohjelmiin veloituksetta!

HUOM! Mikäli haluat saavuttaa parhaat mahdolliset tulokset, Nettitreenin tiimi suosittelee, että valitset pakettiin mukaan henkilökohtaisen ravinto-ohjelman.

Ravinto-ohjelma sisältää useampia raaka-ainevaihtoehtoja päivän aterioille. Sen avulla pystyt muuttamaan ateriakokonaisuuksia, ja ruokavaliostasi tulee vaihteleva, monipuolinen ja omaan arkeesi sopiva. Ravinto-ohjelmat rakennetaan paketista riippumatta aina henkilökohtaisesti ja  suunnitellaan sinun tavoitteiden mukaiseksi, ja ravinto-ohjelmia rakentaessamme otamme huomioon mm. mahdolliset allergiat ja eettiset arvot (esim. kasvisruokavalio). Nettitreenin valmennustiimi suosii terveellisiä perusruokia, joten ravinto-ohjelmien raaka-aineet löytyvät tavallisista ruokakaupoista.

Treeniohjelmakokonaisuus aukeaa nettisivuillemme heti tilauksen jälkeen Omat Tiedot -osioon. Ravinto-ohjelma rakennetaan täytetyn ravinto-ohjelmalomakkeen perusteella. Lomakkeen löydät nettisivujen ylävalikon ”Lomakkeet” kohdasta. Lähetämme ravinto-ohjelman tilaajan sähköpostiin 5 arkipäivän kuluessa.

Jos sinulla on joku treeniohjelmapaketti menossa ja haluat vetää Weight Loss -ohjelman, niin voimme laittaa menossa olevan pakettisi tauolle ja jatkat sitä normaalisti Weight Loss -ohjelman jälkeen.

TILAUS & TOIMITUS

Ennen tuotteen lisäämistä ostoskoriin, valitse valikosta sukupuolesi ja haluatko liittää pakettiin myös henkilökohtaisen ravinto-ohjelman. Ravinto-ohjelma on mahdollista liittää tähän kokonaisuuteen edulliseen pakettihintaan. (Ravinto-ohjelman hinta erikseen ostettuna 59€)
–  Maksa ostoksesi turvallisesti verkkopankkitunnuksillasi.
– Tilauksen jälkeen treeniohjelmat aukeavat Nettitreenin sivuille automaattisesti. Tarkastellaksesi treeniohjelmia sinun tulee kirjautua sisään sivuillemme. Meneillään olevat pakettisi löydät ”Omat sivut” -kohdasta. Käyttäjätietojen rekisteröiminen tapahtuu tilaamisen yhteydessä. 
– Mikäli pakettiin liitetään myös ravinto-ohjelma, täytä ravinto-ohjelmalomake heti tilauksen jälkeen. Ravinto-ohjelma toimitetaan ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen 5 arkipäivän kuluessa lomakkeen täyttämisestä.

Mikäli sinulla on kysyttvää Patteritreeni-ohjelmasta, niin laita sähköpostia osoitteeseen info@nettitreeni.com tai soita numeroon 0400-367876.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio tuotteelle “Patteritreenit 3kk”