5viikonkiristys

5 viikon kiristys + Ravinto-ohjelma

59.00€

Pyyhi valitut
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa. Osasto: .

Tuotekuvaus

5 viikon kiristys on tarkkaan suunniteltu tehopaketti, jonka päätavoitteena on pudottaa kehon rasvaprosenttia. Paketti soveltuu sinulle, jos haluat saada lisää lihaserottuvuutta tai tavoitteenasi on karistaa ylimääräistä rasvaa kropasta, kuitenkin lihasmassaa säilyttäen. 5 viikon kiristys sopii kaikille 1-4 kiloa kireämpää olemusta tavoitteleville, sillä paketin sisällön voi soveltaa jokaisen oman kuntotason mukaan. Tätä ohjelmakokonaisuutta noudattamalla rasva suorastaan tirisee! Huom! Mikäli tavoitteenasi on pudottaa painoa yli 4 kiloa, suosittelemme ennemmin henkilökohtaista treeni -ja ravinto-ohjelmakokonaisuutta TAI Weight Loss -ohjelmakokonaisuutta!

Paketti sisältää:

– Treenikalenterin 5 viikon ajalle, joka sisältää vaihtuvan määrän kuntosalitreenejä sekä aerobisia harjoituksia jokaiselle viikolle. (yhteensä 13 erilaista kuntosaliharjoitusta!) Kuntosaliohjelmat sisältävät selkeät ja kuvalliset ohjeet kuntosaliharjoituksiin, joten ohjelmia on helppo noudattaa.
– Ravinto-ohjelman, joka laaditaan sinun tavoitteidesi mukaan henkilökohtaisesti.
– Mahdollisuuden olla yhteydessä valmennustiimiin sähköpostitse/puhelimitse milloin vain jakson aikana.

Kuten muissakin ohjelmakokonaisuuksissamme, myös 5 viikon kiristykseen kuuluva ravinto-ohjelma rakennetaan sinulle henkilökohtaisesti tavoitteidesi mukaan, ja se sisältää useampia raaka-ainevaihtoehtoja päivän aterioille. Sen avulla pystyt muuttamaan ateriakokonaisuuksia, ja ruokavaliostasi tulee vaihteleva, monipuolinen ja omaan arkeesi sopiva. Ravinto-ohjelmia rakentaessamme otamme huomioon myös  mahdolliset allergiat ja eettiset arvot (esim. kasvisruokavalio). Nettitreenin valmennustiimi suosii terveellisiä perusruokia, joten ravinto-ohjelmien raaka-aineet löytyvät tavallisista ruokakaupoista.

Ravinto-ohjelmat rakennetaan täytetyn ravinto-ohjelmalomakkeen perusteella henkilökohtaisesti. Lomakkeen löydät sen ylävalikon ”Lomakkeet” –kohdasta. Ravinto-ohjelma toimitetaan sinulle sähköpostiisi 5 arkipäivän kuluessa ohjelman tilauskesta! Huomioithan, että treeniohjeet aukeavat Nettitreenin sivuille.

Mikäli sinulla on kysyttävää tuotteesta, niin laitathan sähköpostia osoitteeseen info@nettitreeni.com.

Lisätiedot

Sukupuoli

Mies, Nainen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio tuotteelle “5 viikon kiristys + Ravinto-ohjelma”