info

Ostoskori

Nettitreeni.com

Nettitreeni.com on vuonna 2013 perustettu verkkovalmennussivusto, jonka ydinideana on tarjota kaiken tasoisille treenaajille henkilökohtaista ja asiantuntevaa ohjeistusta netin välityksellä tehokkaaseen ja turvalliseen lihaskuntoharjoitteluun sekä terveelliseen ja tavoitteita tukevaan ruokavalioon, ilman tavallisen Personal Training – valmennuksen hintalappua. Päätuotteemme, eli henkilökohtaisesti räätälöitävien treenikokonaisuuksien, lisäksi valikoimaamme kuuluu myös valmennustiimimme laatimat ja valmiiksi suunnitellut treeniohjelmapaketit eli erikoistuotteet, joiden edullinen hinta mahdollistaa jokaisen kukkarolle sopivaa, mutta asiantuntevaa opastusta lihaskuntoharjoitteluun niin aloittelevalle treenaajalle, kuin uusia haasteita kaipaavalle salikonkarillekkin.

Nettitreeni.com –palvelun kantavana voimana on yksilöllisyys sekä pysyvien elämäntapamuutosten saavuttaminen. Pyrimme rakentamaan jokaiselle asiakkaallemme parhaat mahdolliset ohjelmat, joiden avulla autamme asiakasta pääsemään tavoitteisiin, oli kyseessä painonpudotus, lihaskasvu, kestävyyden parantaminen tai vaikkapa arjessa jaksaminen ja hyvä olo. Valmennustiimillämme on vankka kokemus tavoitteellisesta harjoittelusta ja suurin osa valmennustiimistä omaa kisa -tai valmennuskokemusta useiden vuosien ajalta.

Nettitreenin henkilökohtaisesti laadittavat treeni -ja ravinto-ohjelmat suunnitellaan aina asiakkaan tavoitteen sekä lähtötilanteen mukaan, eli otamme ohjelmia laatiessamme huomioon mm. lähtötason, iän, tavoitteet, ja kuntosalin laitevalikoiman. Mikäli elämäntilanne muuttuu matkan varrella, ja salille pääsee aiempaa harvemmin tai useammin, niin voimme vaihtaa treeniohjelman jakoa aina uuden ohjelmapäivityksen yhteydessä. Jos ohjelmissa tulee vastaan liike / laite, jota ei pystykään suorittamaan, niin annamme korvaavat liikkeet veloituksetta. Oikeanlainen treenaaminen sekä mieluinen harjoittelutapa- ja määrä ovat tärkeitä pysyvien tuloksien saavuttamiseksi.

Ravinto-ohjelmia laatiessamme emme suosi lyhytaikaisia pikadiettejä tai bulkkausohjelmia, vaan tavoitteenamme on rakentaa ohjelmakokonaisuuksia, joilla saavutetaan pysyviä tuloksia ja terveellinen elämäntapa. Jokaisella ravinto-ohjelmalla pyrimme maltilliseen sekä pysyvään kiinteytymiseen, painon pudotukseen tai -lisäämiseen. Ravitseva ruoka, ja riittävä energian saaminen ovat hyvinvoinnissa keskeisimpiä asioita. Ravinto-ohjelmat rakennamme niin, että niitä on helppoa ja turvallista toteuttaa, vaikka koko loppuelämän. Ravinto-ohjelmat koostuvat aina perusravinnosta, joiden raaka-aineet löytyvät myös jokaisen lähikaupasta. Ravinto-ohjelmissa otamme huomioon myös mahdolliset allergiat ja eettiset arvot.

Liikuttavin terveisin,

Taavi Kuupponen päävalmentajanne.

Hyväkuntoinen ihminen tummalla taustalla

Treenivinkit ammattilaisilta

Treenivinkit Lue nyt Blogit